Известие

Collapse
No announcement yet.

Трансмисионно масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трансмисионно масло

Колеги от Пловдив, знаете ли къде може да намеря TUTELA ZC 75 в града или в Асеновград и на каква цена. Само да вметна, че при Цецо /за италианските автомобили/ на бул. "България" до х-л "Санкт Петербург няма.
    Искам да си сменя маслото на скоростната кутия. Не че му има нещо, но просто само него не съм сменял досега, а искам да сложа предписаното от производителя.
    Предварително благодаря!
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
    Колеги от Пловдив, знаете ли къде може да намеря TUTELA ZC 75 в града или в Асеновград и на каква цена. Само да вметна, че при Цецо /за италианските автомобили/ на бул. "България" до х-л "Санкт Петербург няма.
    Искам да си сменя маслото на скоростната кутия. Не че му има нещо, но просто само него не съм сменял досега, а искам да сложа предписаното от производителя.
    Предварително благодаря!
    отиваш във Динекспрес и си купуваш масло никакви грижи след това
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Done.
      Намерих го най-напред при един дето части само за `талянски коли продава. Той ми се кле, че ми прави супер отстъпка, че с 0% горница ми го дава, щот съм готин и т.н. ... 22 лв./литъра. Па днес минавах случайно край "Динекспрес". Там сичко е резачка като цена. Питам к`ви пари - 18,50 лв./л. Викам, айде, дето ше изгора още 5 кинта за бенз., напра`о го отнесох и утре го сменям. Може и някъде по-тънко да го има, ма не ми се занимава повече.
      ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
        Done.
        Намерих го най-напред при един дето части само за `талянски коли продава. Той ми се кле, че ми прави супер отстъпка, че с 0% горница ми го дава, щот съм готин и т.н. ... 22 лв./литъра. Па днес минавах случайно край "Динекспрес". Там сичко е резачка като цена. Питам к`ви пари - 18,50 лв./л. Викам, айде, дето ше изгора още 5 кинта за бенз., напра`о го отнесох и утре го сменям. Може и някъде по-тънко да го има, ма не ми се занимава повече.
        И аз на толкова го взех. Горе-долу тва е цената
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А да знаеш колега маслото за хидравликата литър ли е или 1,2 литра? Щото само по литър продават /за ТУТЕЛА пак става дума/, пък реших и него да сменя. Пък после и спирачната.
          Ей така, сменят ми се течности преди Великден... А дано да е на късмет!!!
          ПЛОВДИВ

Comment

Един литър стига,даже ще остане
            EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
            Suzuki GSXF600 99г.
            Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Working...
            X